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NEWS

お知らせ 2025.10.06

【10/7更新】「ラーメン作り体験」小麦粉変更のお知らせ(2025年10月初旬より順次変更)

「ラーメン作り体験」小麦粉変更のお知らせ

いつも「ラーメン作り体験」にご参加いただきありがとうございます。
当体験で使用している小麦粉を、このたび 「スペルト小麦粉ブレンド」から「国産小麦粉100%」に切り替えてまいります(2025年10月初旬より)。
すでにご予約済みのお客様につきましては、当面の間「スペルト小麦粉ブレンド」または「国産小麦粉100%」のいずれかをお選びいただけます。
今後もよりおいしく、安心して楽しんでいただける体験をお届けします。

【関連リンク】
ラーメン作り体験(ラー博公式HP)
https://www.raumen.co.jp/makingnoodle.html


Notice of Flour Change for the "Ramen Making Class"
(Gradual transition starting from early October 2025)

Thank you very much for participating in our "Ramen Making Class."
We will be gradually switching the flour used in our workshop from the current "Spelt Wheat Blend" to "100% Japanese Wheat Flour" starting in early October 2025.

For customers who have already made reservations, you may choose either the Spelt Wheat Blend or 100% Japanese Wheat Flour for the time being.

We will continue striving to provide a delicious, safe, and enjoyable experience for everyone.